Bakan Ersoy’dan Malatya'da inceleme ve ziyaret

Bakan Ersoy’dan Malatya'da  inceleme ve ziyaret
A- A+

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya’da bir dizi gezi ve incelemelerini  gerçekleştirerek, depremzedelerle bir araya geldi.

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası Malatya Koordinatör Bakanı olarak görevlendirilen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya’da Vali Hulusi Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, belediye başkanları ve kurum yöneticileri ile birlikte  Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra sahaya çıktı.

Beraberinde Vali Hulusi Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ile Büyükşehir yanında yapımı süren Esnaf Çarşısını inceleyen bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, daha sonra Cemal Gürsel Mahallesi Çadır Kent  ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentinde incelemelerde bulundu. 

Bakan Ersoy, Akçadağ ilçesinde Yağmurlu Mahallesi, Ören Mahallesi ve Bahri Mahallesi’nde yeni kurulan konteyner kentleri de inceleyerek, buralarda depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. 

Doğanşehir ilçesinde de giden Bakan Ersoy, Polat, Fındık ve Erkenek Mahallelerinde incelemelerde bulundu. 

Bakan Özer’e incemeler esnasında Koordinatör Vali ve Kaymakamlar bilgi verdiler. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar