Akçadağ'da otobüs traktöre çarptı: 1 ölü

Akçadağ'da otobüs traktöre çarptı: 1 ölü
A- A+

Malatya-Kayseri Karayolu Cezaevi Kavşağı'nda otobüs ve traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 71 yaşındaki traktör sürücüsü hayatını kaybetti, bir yolcu ağır yaralandı.


Malatya’nın Akçadağ ilçesinde, Malatya-Kayseri Karayolu Cezaevi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, C.Ö. yönetimindeki otobüs ile İhsan İriağaç’ın kullandığı traktör çarpıştı. Kaza, ölümlü ve yaralanmalı sonuçlar doğurdu. İriağaç hayatını kaybederken, otobüste bulunan M.B.B. isimli yolcu ağır yaralandı.

“71 Yaşındaki Traktör Sürücüsü Hayatını Kaybetti”
Kaza sonrası yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Akçadağ ilçesinde Malatya-Kayseri Karayolu Cezaevi Kavşağında, C.Ö. idaresindeki 44 AV 999 plakalı otobüs ile İhsan İriağaç (71) yönetimindeki 44 AC 822 plakalı traktör çarpıştı. Kazanın ardından İhsan İriağaç hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. M.B.B. isimli yolcu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar