Konteyner Kent'te Polise Saldırı: 3 Yaralı

Konteyner Kent'te Polise Saldırı: 3 Yaralı
A- A+

 Yeşilyurt ilçesindeki Umut Konteyner Kent’te, araçla giriş yapmak isteyen şahıs ile güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışmada 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Şüpheliler zor kullanılarak etkisiz hale getirildi.


Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Cemal Gürsel Mahallesi'nde bulunan Kuyuönü-2 Umut Konteyner Kent’te, araçla izinsiz giriş yapmaya çalışan A.K. isimli şahıs ve güvenlik görevlileri arasında gerginlik yaşandı. 

Güvenlik görevlilerine önce sözlü tehditler savuran, ardından fiziki saldırıda bulunan A.K., kademeli zor kullanılarak etkisiz hale getirildi. Olaya karışan iki yakını da güvenlik güçlerine mukavemette bulundu.

“Saldırganlar Etkisiz Hale Getirildi”
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada olayın detaylarına yer verildi:
30.09.2024 tarihinde Yeşilyurt ilçemiz Cemal Gürsel Mahallesi’nde bulunan Kuyuönü-2 Umut Konteyner Kent’te, A.K. isimli şahıs araç girişinin yasak olmasına rağmen kente araçla girmeye çalışmış, güvenlik görevlilerinin uyarılarını dikkate almayarak sözlü ve fiziki saldırılarda bulunmuştur. Şüpheli A.K. zor kullanılarak etkisiz hale getirilmiştir. A.K.’nin yakınları Ö.K. ve A.K. da olay yerine gelerek güvenlik güçlerine mukavemet göstermiş, onlar da kademeli zor kullanılarak etkisiz hale getirilmiştir.”

Olay sırasında 3 güvenlik görevlisi yaralanırken, şüpheli A.K. ve yakınları gözaltına alındı. Yaralanan güvenlik görevlileri tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar