19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Pütürge’de coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Pütürge’de coşkuyla kutlandı
A- A+

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Pütürge ilçesinde ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla kutlandı. 

 Okulların Kortej halinde tören alanında yürüyüş yapmasının ardında İlçe Kaymakamı Özgü Özen halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

 İlçe Müdürü Hikmet Bucak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra; öğrenciler tarafımdan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi - Gençliğin Ata'ya Cevabı ve şiirler okundu.

Pütürge ÇPA Lisesi Öğrencileri tarafından getirilen Türk Bayrağı Kaymakam Özgü Özen’e teslim edildi.

Törende 400 metre kros yarışı, 100 metre yarışı, halat çekme yarışı ve çuval yarışı gibi birçok etkinlik düzenlendi. 

15 - 21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen  turnuva ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve  madalyaları ilçe protokolü tarafından verildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar