Yıkılmış Malatya'yı Süpürüyorlar!..

Yıkılmış Malatya'yı  Süpürüyorlar!..
A- A+

6 Şubat depremlerinde en ağır hasar gören illerin başında gelen ve 130 bini aşkın konutun yıkıldığı Malatya’da günlük yaşama dönüş için çaba gösterenlerden biriside temizlik görevlileri.

 Malatya’da ağır hasar gören binaların kapı ve pencereleri sökülerek terk edildiği mahallelerde temizlik görevlileri deprem öncesinde olduğu gibi, yine her saban cadde ve sokaklarda ellerindeki süpürgelerle temizlik yapıyorlar.

Yıkılmak üzere olan ağır hasarlı binaların önlerinde de yolları süpüren temizlik görevlileri, gün boyu çalışmalarını eskisi gibi sürdürüyorlar.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar