Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne yeni başhekim atandı

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne yeni başhekim atandı
A- A+

Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesine Başhekim olarak Dr. Öğretim Üyesi Rabia Aydoğan Baykara atandı. 

Erhan Berk’in Sağlık İl Müdürlüğüne atanmadan önce   Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanmasının ardından boş kolan Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi başhekimliğine, aylar sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olan ve   aynı zamanda Başhekim Yardımcısı olarak idari görev yürütün Dr.Öğr.Üyesi Rabia Aydoğan Baykara atandı.

Dr. Öğr. Üyesi Rabia Aydoğan Baykara, Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesindeki yeni görevine başladı. 

-4 aydır atama yok

Bu arada, Prof. Dr. Recep Bentli’nin Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılmasını ardından 1 Temmuz 2022 tarihinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden ayrılan Doç. Dr. Serdar Deniz’den boşalan başhekimlik görevine yaklaşık 4 aydır bir atama yapılmadı. 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Serdar Deniz, Prof. Dr. Recep Bentli’nin Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasının ardından üniversite rektör danışmanı olarak idari görev üstelenmişti. 

Yakın bir zamanda Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi atama yapılması bekleniyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar