"Yeni yuvalarına kavuşana kadar burada olacağız"

A- A+

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, toplantı ile ilgili olarak, “Can Malatya’mızda kaybedecek tek bir dakikamız yok” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Vageniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, toplantı ile ilgili olarak, “Can Malatya’mızda kaybedecek tek bir dakikamız yok.

Büyükşehir Belediye Başkanımızla, valimizle, vekillerimizle, ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik, şehrimizin geleceğine dair çok önemli kararlar aldık.

Afetzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz. 

Depremzede kardeşlerimiz yeni yuvalarına kavuşana kadar burada olacağız, elimizi bir an bile Malatya’dan çekmeyeceğiz.” dedi.

Bakan Kurum, toplantıya katılan STK temsilcilerinin soru ve taleplerini de aldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar