Yeni Malatyaspor'un Seçimli Genel Kurulu İptal Edildi

Yeni Malatyaspor'un Seçimli Genel Kurulu İptal Edildi
A- A+

Gerçekleştirilen Mali Genel Kurulda mali tablosu ibra edilmeyen Ahmet Yaman başkanlığındaki Yeni Malatyaspor Yönetimi, 23 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Yeni Malatyaspor’un seçimli olağanüstü genel kurulunu iptal etti. 

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yalman tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde; “Bizler yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde kulübümüz Yeni Malatyaspor'un içinde bulunduğu tablo kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir. Görev yaptığımız süre içerisinde yönetim kurulu olarak tek bir derdimiz vardı. Ülkemizin en güzide şehirlerinden biri olan Malatya’mızın en önemli değerlerinden biri Yeni Malatyaspor'u hakkettiği yere ulaştırmak oldu.

Göreve geldiğimizde bizden önceki genel kurulda ibra edilen yaklaşık 400 milyon TL. borç ile devraldık. Aradan geçen zamanda harcadığımız emek, enerji ve para düşünüldüğünde 23.07.2023 tarihinde yaklaşık 30 milyon TL. dönemimize ait olan borcun ibra edilmemesinde bazı çıkar gruplarının üzerimize bilinçli ve sistematik bir şekilde gelip itibarsızlaştırma çabalarına fırsat vermemek amacıyla ve Yeni Malatyaspor’umuzun geleceğini emin olan ellerde tutup görevimizin başında kalma kararı aldık. Buna istinaden 24.07.2023 tarihinde yapılacak olan olağanüstü Genel Kurul Toplantısının iptaline karar verilmiştir. Bilgilerinize. Teşekkür ederiz.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar