Yeni Malatyaspor'a Sürpriz Var

Yeni Malatyaspor'a Sürpriz Var
A- A+

Depremden dolayı iki sezon ligde mücadele edemeyen, TFF’nin ligden çekilme başvurusunu kabul etmemesi sonrası zorlu bir sezon başlangıcı yapan ve çıktığı 2 maçtan da mağlup dönen Yeni Malatyaspor için Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den sürpriz bekleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeni Malatyaspor ile ilgili olarak 1-2 gün içinde sürpriz bir acıkama yapacağını vurguladı. 

Başkan Er, “Buna çalıştım, 1-2 gün sonra Malatyaspor için ne yapacağımı göreceğiz. Güzel şeyler yapacağız. Malatyaspor'a sahip çıkacağız. Malatyaspor olmazsa olmazımız. Ben de Malatyasporluyum.” İfadesini kaydetti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar