Yeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor mu?

Yeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor mu?
A- A+

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, fikstür çekimine dahil edilirken yönetim, takımın ligden çekip çekmeyeceğine yapacağı istişare ile karar verecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni yönetimi, Yeni Malatyaspor’un hakları saklı kalmak kaysıyla bu sezon 1.Lig’den çekilme talebine ret yanıtını verdi.

TFF’nin aldığı karar sonrası Yeni Malatyaspor fikstür çekimine dahil edilirken, kulüp başkanı Adil Gevrek bir açıklamada bulundu.

Gevrek, “Fikstür çekimine dahil edilecek. Kulüp olarak bir toplantı yapacağız ve takımı ligden çekip çekmeyeceğimize karar vereceğiz. Bizim bu sene ligde oynayacak ne stadımız ne tesisimiz ne de yerimiz var. Öyle bir karar verdiler ama bizim ne takımımız ne de barınacak bir yerimiz var” dedi.

Takımı ligden çekme düşüncelerinin olduğunu kaydeden Gevrek, “Bununla ilgili herkesle görüşüyoruz. Herkesle istişare yapacağız. Şehir olarak bir karar vereceğiz. Bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil, kararı şehir verecek. Taraftarlarımızla da istişare yapacağız. Hepimizin takımı ve hep birlikte karar alacağız” ifadelerini kullandı.

Gevrek, takımı ligden çekip çekmeyeceklerine dair bir toplantı yapacaklarını ve buna göre karar vereceklerini söyledi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar