Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü; "Transfer yapamıyoruz"

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü;
A- A+

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, kulüpteki sıkıntıları çözmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, görev gelir gelmez hızlı bir çalışma içerisine girdiklerini anlattı.

Yeşilova, yönetim olarak ‘Acil Eylem Planı’ hazırladıklarını ve bu plan çerçevesinde çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Takımın borçlarından dolayı transfer tahtasının kapalı olduğunu ifade eden Yeşilova, “Tahta kapalı olduğu için transfer yapamıyoruz. Ancak sözleşmesi bizde sona eren oyuncuları yeniden takıma katabiliyoruz. Yönetim olarak bu konuyla ilgili hızlı bir çalışma içerisine girdik. Bu oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa zamanda bir sonuç almak istiyoruz. Bizden önce çok sıkıntılı bir süreç vardı. Yönetim olarak görev gelir gelmez yoğun bir mesai harcıyoruz. İlk etapta sözleşmesi bizde sona eren oyuncularla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Öte yandan kulüp personelleriyle bir araya geldik. Onların sorunları çözüme kavuşturmak için bir çalışma yapacağız. Bu noktada da görüş alışverişinde bulunduk” dedi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar