Vali Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret
A- A+

Vali Ersin Yazıcı; Şehit Piyade Uzm. Çvş. Ramazan Günaydın, Şehit Er Mehmet Eroğlu, Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin ailelerine ziyarette bulundu.

Şehit aileleri ziyaretinde Vali Yazıcı’ya; İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak,  Yeşilyurt İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen eşlik etti. 

Vali Ersin Yazıcı ilk olarak; Yeşilyurt ilçesinin Şeyhbayram Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Piyade Uzm. Çvş. Ramazan Günaydın'ın ailesini ziyaret etti. 

Vali Yazıcı’nın bir diğer ziyareti; Yeşilyurt ilçesinin Karakavak Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Er Mehmet Eroğlu'nun değerli ailesine oldu. Aileyle bir süre sohbet ederek kahraman şehidimize olan saygı ve minnettarlığını dile getirdi.

Son olarak Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet; Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin Yeşilyurt ilçesinin  Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında, şehit aileleri ile yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Yazıcı; “Şehitlerimiz, şanlı tarihimizin ölümsüz kahramanları, Türk milletinin onuru, şerefi ve gururudur. Şehitlik, mertebelerin en yücesidir. Şehit ve gazilerimizin ülkemiz için yaptıkları fedakarlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Her daim şehitlerimize, minnet ve şükran borçluyuz. Vatan ve milleti koruma uğruna verdikleri mücadeleyi takdirle anıyorum. Şehitlerimizin, anısını yaşatmak ve değerli emanetleri olan ailelerine sahip çıkmak bizlerin en önemli görevidir.  Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve şehit ailelerimize sabırlar diliyorum.” dedi. 

Şehit aileleri; devletimizin her fırsatta kendilerinin yanlarında olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti. / BÜLTEN

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar