Vali Hulusi Şahin Doğanyol İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin Doğanyol İlçesinde İncelemelerde Bulundu
A- A+

Vali Şahin, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol İlçemizde yürütelen çalıma ve projeyeri yerinde inceledi. 

Vali Şahin başkanlığında Doğanyol Kaymakamı Mete Öztürk, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Türker, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, TOKİ Yetkilisi Emrah Acar ve Gökçe Mahallesi Muhtarı Zülfükar Tuhan’ın katılımıyla Vatandaşların, kentsel dönüşüm sebebiyle yaşanan imar sorunlarının çözümü amacıyla Doğanyol Kaymakamlığı toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar