Vail Ersin Yazıcı'dan Pütürge'ye Ziyaret

Vail Ersin Yazıcı'dan Pütürge'ye Ziyaret
A- A+

Pütürge İlçe gezisine Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Yazıcı’yı; Pütürge Kaymakam V. Ahmet Kasım Tecimen,  Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülükve ilçe protokolü karşıladı.

Vali Yazıcı Pütürge Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam V.Ahmet Kasım Tecimen’den ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldıktan sonra Pütürge Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mikail Sülük’le ilçe hakkında değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

Vali Yazıcı, Pütürge esnafını ziyaret edip, bol kazançlar diledi. Vali Yazıcı,  Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde vatandaşlarla çay içip onların istek ve taleplerini dinledi.

Vali Yazıcı, Pütürge’de Kapalı Spor Salonu İnşaat Alanı ve Kentsel Dönüşüm Alanında ise incelemelerde bulundu

Vali Yazıcı Pütürge’deki Şehit Ailesini Unutmadı

Vali Ersin Yazıcı, 05.09.2016 tarihinde Manisa Alaşehir ilçesinde görevi esnasında iki aile arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanarak şehit olan Şehit Polis Memuru Ramazan Yılmaz’ın ailesini ziyaret edipaileye sabır,geride kalanlara uzun ömür dileyerek: "Sizler, bizlere şehitlerimizin emanetisiniz ve bizler bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz, rahatınızı ve huzurunuzu sağlamak için her zaman yanınızda olup sizlerle daima birlik ve beraberlik içinde olacağız.” dedi. Akabinde şehit ailesineTürk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar