Uçuruma yuvarlanan otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı

Uçuruma yuvarlanan otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı
A- A+

Hekimhan İlçesi Güzelyurt  Mahallesinde 150 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece meydana geldi. Şenol Taymaz (25)  yönetimindeki  44 AEG 208 plakalı otomobil belirlenemeyen bir nedenle hakimiyetini kaybederek  Güzelyurt Mahallesi Keklicek mevkiinde  150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunanlardan 23 yaşındaki Beril Öztürk hayatını kaybederken, sürücü ise  ağır yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan ceset ve yaralı ekiplerin çalışması sonucu çıkarıldı, yaralı hastaneye nakledildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar