Tanrıverdi ve Kantarcı ailelerinin mutlu günü...

Tanrıverdi ve Kantarcı ailelerinin mutlu günü...
A- A+

Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Elif Tanrıverdi çiftinin kızları Büşra Tanrıverdi görkemli bir düğün töreniyle iş insanı Mert Kantarcı ile dünyaevine girdi.

İstanbul Fişekhane Sergi Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

Elif ve Hikmet Tanrıverdi ile Müjgan ve Mehmet Kantarcı, çocuklarının nikah ve düğün töreninde konuklarla yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

Alkışlar eşliğinde davetlilerin önüne çıkan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu da düğüne katılarak genç çifte mutluluklar diledi. 

Kubbedağı Ailesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar