Soylu, Malatya Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Soylu, Malatya Koordinasyon Toplantısına Katıldı
A- A+

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya’ya gelerek, depremlerle ilgili çalışmaların son durumu ile ilgili olarak Koordinasyon Toplantısı yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Başkanlığı binasında yürütülen Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’ne gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı toplantıya 2. Ordu Komutanı Metin Gürak, Vali Hulusi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve STK temsilcileri hazır bulundu.  

Toplantıda deprem yaralarının sarılmasına yönelik yürütülen çalışmaların son durumunun görüşüldüğü bildirildi.

Soylu, beraberindekilerle birlikte Orduzu Mesire Alanında bulunan YKS Kampı’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar