Silahlı çatışma olayında 1 kişi tutuklandı

Silahlı çatışma olayında 1 kişi tutuklandı
A- A+

İnönü Caddesi’nde yaşanan silahlı çatışmaya karışan ve olayla ilgisi olmayan 2 kişini yaralanmasına neden olan 4 şüpheliden sadece 1 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler 5 silah ve 1 maske ile yakalanmıştı. 

Olay, 12 Eylül 2024 tarihinde Battalgazi İlçesi İnönü Caddesi üzerinde meydana gelmişti, aralarında husumet bulunan B.Y., A.U., B.S.Ö. ile  C.T., A.Ç., ve F.İ.Ç. adlı şüpheliler arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu meydana gelmişti. Çatışmada olayla ilgisi olmayan M.G. ve M.G. hafif şekilde yaralanmıştı.

Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalar da B.Y., A.U., B.S.Ö., ve C.T. adlı şüpheliler 3 adet av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kesici alet ve 1 adet maske ile birlikte yakalanmıştı.

Yürütülen soruşturmanın ardından Adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.Y. tutuklanırken, A.U. , B.S.Ö. ve Ç.T.  adlı şüpheliler de kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar