Pütürge'nin spor uzmanı şampiyon oldu

Pütürge'nin spor uzmanı şampiyon oldu
A- A+

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde Spor Uzmanı olarak görev yapan Milli Güreşçi Muammer Kılıç Türkiye birincisi oldu. 

Pütürge Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde spor uzmanı olarak görev yapan, ancak spor hayatını ise İstanbul Sultangazi Belediyesi Takımında sürdüren 60 kiloda güreşen Milli Güreşçi Muammer Kılıç, Türkiye Güreş Federasyonun düzenlediği ve 16 takımın katıldığı Grekoromen 2.Lig Kulüpler Arası Güreş Şampiyonasında yaptığı tüm müsabakaları kazanarak 1.  Olurken, takımı ise üçüncü oldu.

Pütürge Gençlik ve Spor İlçe  Müdürü Hikmet Bucak,  "2020 ve 2023 depremlerinde çok aşırı etkilenen ve okullara ait bir çok salonun ağır hasarlı olduğu ilçemizde halı sahamızda çok kısıtlı şartlarda antrenman yaparak müsabakalara hazırlanan milli güreşçimizin bu başarısı tüm ilçemizi gururlandırmıştır. İlçemizde yapımı devam eden kapalı spor salonumuz inşaatı bittiği ve faaliyete geçtiği  zaman burada yetiştireceği sporcular ile inşallah daha büyük başarılara imza atacaktır. Geçen yılda hem ferdi hemde takım olarak şampiyon olan Milli güreşçimizi kutlar başarılarının devamını dileriz"  şeklinde bilgi verdi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar