Pütürgelilerin İstanbul’daki Değeri Mehmet Kılıçaslan Son yolculuğuna uğurlandı

Pütürgelilerin İstanbul’daki Değeri Mehmet Kılıçaslan Son yolculuğuna uğurlandı
A- A+

Pütürge’nin İstanbul’daki değerlerinden birisi olan ve İstanbul Kapalı Çarşısı esnafı için Yeddi Emin olarak bilinen iş insanı Mehmet Kılıçaslan son yolculuğuna uğurlandı.

 

Vefat eden iş insanı Mehmet Kılıçaslan için Florya Camiinden( Flyinn Yanı ) İkindi Namazına müteakip Cenaze namazı kılındı.

 

Pütürgeliler arasında ve iş çevresinde sevilen ve sayılan isimlerden birisi olan İş İnsanı Mehmet Kılıçaslan’ın cenazesinde Pütürge-Doğanyol Eğitim vakfı kurucuları, yönetim Kurulu Üyeleri ve Vakıf başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener de hazır bulundu.

 

 Cenazeye Kılıçaslan ailesi, yakınları, Kapalı Çarşı’nın önde gelen isimleri, pırlanta dünyasının duayeni Atilla Karat ile birlikte esnaflar, iş dünyasının temsilcileri ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı. 

 

Pütürgelilerin önemli bir değerini daha kaybetmiş olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Merhum Kılıçaslan için; “Pütürge - Doğanyol’da iz bırakmış, ticaretin kalbi İstanbul Kapalıçarşı esnafının "YEDDİ EMİN" Mehmet abisi olarak anılan Merhum Kılıçaslan’ın Menzili mübarek, mekanı cennet olsun inşallah. Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı olarak Merhuma Allahtan rahmet ailesi sevenleri ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” dileklerinde bulundu.

Merhumun cenazesi Çengelköy Mezarlığında Aile Kabristanlığına toprağa verildi. Kılıçaslan ailesi taziyeleri merhum Mehmet Kılıçaslan’ın Florya’da bulunan evinde kabul edilecek.

 

TAZİYELER İÇİN İLETİŞİM:

-Oğlu Kayahan Kılıçaslan- 0(533) 798 49 44

-Yeğeni Recep Okyay -0 (532) 215 07 79 

-Oğlu Gökhan Kılıçaslan - 0(532) 212 48 83

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar