Pütürgeliler Özlem Doktorun gidişine üzüldü

Pütürgeliler Özlem Doktorun gidişine üzüldü
A- A+

Kubbegi.com

Pütürge ilçesinde 3 yıldan beri görev yapan ve Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı kazanınca Ankara’ya gitmek durumunda kalan Dr. Özlem Tekin için hem ilçe halkı hem de hastane çalışanları üzüldü. Ancak, Özlem hocanın Kadın Doğum Uzmanı olacak olmasından dolayı da teselli yaşıyorlar. 

Pütürge Devlet Hastanesi’nde 3 yıldan beri görev yapan, sorumluluğu ve vatandaşlara yaklaşımı, sorunların çözümüne katkı sunuşu nedeniyle ilçe halkı ve hastane çalışanlarının sevdiği Dr. Özlem Tekin, TUS sonucu üzerine Ankara GATA’da Kadın Doğum Uzmanlığı eğitimi nedeniyle Pütürge ilçesinden ayrıldı.

“Pütürge’yi ve Pütürgelileri seviyorum. Pütürgelilerden hiç sorun ve sıkıntı yaşamadım” diyen Dr. Özlem Tekin, Pütürge Devlet Hastanesi çalışanları tarafından uğurlandı.

Ayrılışı üzüntü veren Dr. Özlem Tekin’in Kadın Doğum Uzmanı olacak olması ise Pütürgelilere ve hastane çalışanları için teselli oldu. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar