Pütürgeli Milli Sporcu Mehmet Kazan'dan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'na ziyaret

Pütürgeli Milli Sporcu Mehmet Kazan'dan Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'na ziyaret
A- A+

Golf Sporunda defalarca Avrupa’da şampiyonluk kazanan Milli Sporcu Mehmet Kazan, Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. 

Golf spor dalında defalarca Avrupa Şampiyonu olan, Milli Golfçü ve aynı zamanda Pütürgeli olan Mehmet Kazan, beraberinde Cemal Uzun, Elektrik Mühendisi Bilgin Akbal ve vakıf üyelerinden Recep Sarıgül ile birlikte Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nı ziyarette bulundu.. 

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ile Yönetim Kurulu üyeleri Abuzer Karaman ve  Gökhan Ceyhan, milli golfçü Mehmet Kazan ile  Pütürge ve spor üzerine sohbette bulundular.

Milli golfçü Mehmet Kazan’dan, Pütürge’de golf sporunu nasıl öğrendiği konusunda sorularında sorulduğu ziyarette Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın çalışmaları ve öğrencilere yönelik projeleri konusunda sohbet edildi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, ziyaretin anısına milli golfçü Mehmet Kazan’a Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde yayınlanarak gelirini vakfa burs olarak bağışlanan hayır sever iş insanı Ziya Akşahin’in "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabını hediye etti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar