Pütürge'de Orman Yangını

Pütürge'de Orman Yangını
A- A+

Pütürge ilçesine bağlı  Gündeğer Mahallesi Yediyol Mevkiinde ormanlık ve vatandaşlara ait bahçelerde yangın meydana geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine  bağlı 7 itfaiye aracı, 2 iş makinesi  ile 32 itfaiye personele bölgeye gönderilerek yangına müdahale edilmeye başlandı. Orman Bölge Müdürlüğü ise yangına 3 ayrı araçla müdahale etti. 

Arazi şartlarını çok kötü olduğu bölgede yaklaşık 150 hektarlık alan yangında zarar gördü. Yangın da metruk durumdaki 3 ev ise kısmen zarar gördü. 

Yangına müdahale esnasında 1 itfaiye personeli dumandan zehirlenirken, 1 personel ise müdahale esnasında hortum patlaması sebebi ile yaralandı.

Yangın gece saat 22.00 sularında kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar