"Pütürge'de 515 Deprem Konutunun İhalesi Yapıldı"

A- A+

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da depremin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmalarda sonuçlanan son 3 ihalenin 1.569 konut ve 10 dükkanı kapsadığını açıklayarak, “Pek yakında yapılacak olan yeni ihalelerin müjdesini de sizlerle paylaşacağımı belirtmek isterim” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, gerçekleşen son 3 ihale ile Pütürge, Köylü Mahallesi 2. Etap 515 Adet, Yeşilyurt, İkizce Mahallesi 2. Bölge 6. Etap 844 Adet konut ve merkez de Yeşilyurt İlçesi, İlyas Mahallesi ve Merkez Battalgazi İlçesi, İskender Mahallesi 22. Bölge 210 Adet Konut ve 10 Adet Dükkanın yapılacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu:

“Malatya’da işler hızlanıyor.

Söz verdiğimiz gibi konut ve işyeri ihaleleri ivme kazandı. Yeşilyurt İkizce ve İlyas Mahallesi’nde, Battalgazi İskender Mahallesi’nde ve Pütürge Köylü Mahallesi’nde toplam 1.569 Konut ve 10 dükkanın ihalesi sonuçlandı. Şehrimize hayırlı olsun. 

Bu vesileyle Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve TOKi Başkanımız Sayın Levent Sungur’a hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum.

Ankara nezdinde yaptığımız girişimlerin somut sonuçlar üretmesinden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Pek yakında yapılacak olan yeni ihalelerin müjdesini de sizlerle paylaşacağımı belirtmek isterim.

 

Yapılan Yeni Konut ve İşyeri İhaleleri:

-Pütürge, Köylü Mahallesi 2. Etap 515 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

-Yeşilyurt, İkizce Mahallesi 2. Bölge 6. Etap 844 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi

- Yeşilyurt İlçesi, İlyas Mahallesi ve Merkez Battalgazi İlçesi, İskender Mahallesi 22. Bölge 210 Adet Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar