Pütürge'de 3 Ayrı Noktada Orman Yanıyor

Pütürge'de 3 Ayrı Noktada Orman Yanıyor
A- A+

Malatya’nın Pütürge ilçesinde 3 farklı noktada orman yangını çıktığı ve itfaiye ekiplerince  9 araç ile müdahale edildiği bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekiplerince 26 Haziran Çarşamba günü 09.00- 23.00  saatleri arasında müdahale edilen vaka sayısının 89 olduğu ve bu yangınların büyük orada arazi, ot, örtü ve orman yangını olduğu kaydedildi.

Malatya il genelinde rüzgarlı havanın etkisi ile yangınların çok çabuk büyüdüğü bildirildi.

İtfaiye ekiplerince Pütürge’de 3 ayrı noktada çıkan orman yangınına müdahale ettiği ve yangınların saat 23.00 itibariyle devam ettiği kaydedildi. İtfaiye ekiplerini Pütürge ilçesindeki orman yangınlarına 9 araç ve 27 personelle müdahale ettiği belirtildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar