Pütürge'de 10 yıl sonra düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belirlendi

Pütürge'de 10 yıl sonra düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belirlendi
A- A+

Malatya’nın Pütürge ilçesinde Pütürge Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği kaymakamlık futbol turnuvası sona erdi.

Pütürge ilçesinde 10 yıl sonra Kaymakamlık öncülüğünde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen futbol turnuvası final maçında Değirmencioğlu ile Haddini Bilbao takımları karşı karşıya geldi ve şampiyonluğu maçı 4-1 yenen Haddini Bilbao takımı aldı. Turnuva da ikinciliği  Değirmencioğlu, üçüncülüğü ise Emniyet aldı. Turnuvada fair play ödülü ise Kaymakamlık takımına verildi. 

Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, 10 yıl aradan sonra ilçe de düzenlenen futbol turnuvasının ilçeye ayrı bir renk ve heyecan kattığını, gençlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini söyleyerek, tüm takımları, kurumları ve oyuncularını tebrik etti. 

Turnuvaya ilçedeki vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdiler.

Turnuvaya;  Kaymakamlık, Jandarma, Değirmencioğlu, Efsane Pütürgespor, Emniyetspor, Özgül Market, Ziraatspor, Haddini Bilbao, Bakımlıspor, Devlet Hastanesi ve İmam Gücüspor takımları katıldılar. 

Pütürge Gençlik ve Spor  İlçe Müdürü Hikmet Bucak yaptığı konuşmada “ 10 aydır Pütürge'de İlçe Müdür Vekili olarak görev yapmaktayım, bilindiği üzere bölgemiz çok ağır bir deprem yaşadı ve biz buna rağmen gençlerimizin üzerindeki depremin olumsuz psikolojisini atmalarını sağlamak ve onları sosyal ve sportif anlamda kaynaşmasını sağlamak amacıyla Kaymakamımız Özgü Özen'in öncülüğünde ve 10 yıl aradan sonra bir futbol turnuvası düzenledik. İmkanlarımız dahilinde yine bu tür faaliyetlere devam edeceğiz. Bu turnuvayı  tamamen ilçemizde bulunan Kamu Kuruluşları ve Personellerimizin desteği ile düzenledik. Pütürge için hizmet sözüm vardı ve onun içinde buradayım ve bu işi başarı ile yaptığıma da inanıyorum.” dedi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar