Pütürge ve Doğanyol'da Zafer Bayramı törenleri düzenlendi

A- A+

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde de törenlerle kutlandı. 

Pütürge Kaymakamlık binası önündeki törene Pütürge Kaymakam Vekili Özgü Özen, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan ile birlikte ilçedeki kamu kurum ve kuruluş yöneticileri törene katıldı. Törende Atatürk büstüne çelenk sunumu yapılarak, Saygı Duruşu  ve ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi. 

Pütürge İlçesindeki kutlama töreni 

Doğanyol ilçesinde düzenlenen kutlama törenine Doğanyol Kaymakam Vekili Mete Öztürk ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ile ilçedeki kamu kurum ve kurulu yöneticileri katıldılar.  Çelenk sunumlarının ardından sygı duruşu yapılarak, ardından İstiklal Marşı okundu. Törende Doğanyol Kaymakamlık önündeki Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı. 

Törenin ardından Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi. 

Doğanyol ilçesinde düzenlenen kutlama töreni 
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar