Pütürge ve Doğanyol'da Seçim Sonucu

Pütürge ve Doğanyol'da Seçim Sonucu
A- A+

PÜTÜRGE

Pütürge Belediye Başkanlığını mevcut Başkan Mikail Sülük kazandı.

Pütürge’de kesin olmayan sonuçlara göre; yüzde 53 ile 4.792 oy alan mevcut başkan Mikail Sülük yeniden başkan seçildi.  Yeniden Refah Partisi Adayı Aydın Öztürk ise yüzde 42 ile 3.796 oy aldı. DEM Parti Adayı Elif Aslan ise 154 oy aldı. 

Mikail Sülük, seçim sonucu ile birlikte ikinci dönem başkanlığını yapacak.

DOĞANYOL

Doğanyol ilçesinde Belediye Başkanlığını mevcut Belediye Başkanı Hakan Bay yeniden kazandı.

Doğanyol’daki sonuçlara göre; kullanılan oyların yüzde 54'ü olan 1.428 oy alan  AK Partili mevcut belediye başkanı Hakan Bay yeniden başkan seçilirken, rakibi Yeniden Refah Partisi’nden Tuhan Tuhan yüzde 39 olan 1.036 oy alarak ikinci sırada kaldı.   Saadet Partisinden Gündüz Çelik 141 oy, HÜDA Par’dan Hasan Hüseyin Aytan ise 51 oy aldı. 

Hakan Bay, bu sonuçla birlikte ikinci dönemini başlayacak.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar