Pütürge ve Doğanyol Eğitim Vakfından istişare toplantısı

Pütürge ve Doğanyol Eğitim Vakfından istişare toplantısı
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın Kurucuları, Üyeleri ve Gönüllülerinin katılım sağladığı kahvaltı program 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi. 

Program da, vakfın genel durumu, bursiyerlerimizin geleceği ve önümüzdeki süreç ile ilgili planlar ve projelerimizi konuşuldu.

Program; Vakfın teftiş sürecine ilişkin gelişmelere de  şeffaf bir şekilde açıklık getirilerek bu sürecin vakfın mevcut durumu ve geleceği hususunda olumsuz ithamlarla konuşanlara cevap niteliğinde hoş bir sohbet ile gerçekleştirildi.

Vakfın kahvaltı programında Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener başta olmak üzere Abdullah Işık, Bayram Tilbaç, Hikmet Tanrıverdi, Hasan Fırat, Gökhan Ceyhan ve Abuzer Karaman süreç ile ilgili sorulan soruları belge ve bilgi ile cevapladılar. 

Programa katılan kurucular, yapılan hizmet ve yürütülen faaliyetler için teşekkürlerin sunarken, dernek başkanları ve üyeler görüş, istek ve düşüncelerini paylaşarak, bursiyer öğrencilere ve genç nesillere katkı sunma konusunda fikir alışverişinde bulundular.  

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın iş adamlarının ve bağışçılarının da katılım ve hoş sohbetleriyle gerçekleşen program, açılışında olduğu gibi rahmete gitmiş büyükler ve değerler için dua ve Fatihalar okunarak son buldu.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar