Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas'tan Şehit Kardeşinin Düğününe Katılım

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas'tan Şehit Kardeşinin Düğününe Katılım
A- A+

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, şehit polis memuru Ramazan Yılmaz’ın kardeşi Mehmet Yılmaz ve Merve Şanlı’nın düğün törenine katılarak genç çifti tebrik etti ve ömür boyu mutluluklar diledi.


Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, şehit Ramazan Yılmaz’ın kardeşi Mehmet Yılmaz ve Merve Şanlı’nın düğün törenine katıldı. Genç çiftin en mutlu günlerinde yanında olan Kaymakam Nas, çiftin ailelerine de tebriklerini ileterek onlara ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaymakam Nas’ın katılımı, hem genç çift hem de şehit ailesi için büyük anlam taşıdı. Bu tür etkinlikler, şehitlerimizin anısını yaşatmanın yanı sıra toplum olarak birlik ve beraberliğimizin bir ifadesi olarak görülüyor.

 Evli ve dört çocuk babası olan Şehit polis memuru Ramazan Yılmaz, 5 Eylül 2016 tarihinde Manisa'nın Alaşehir ilçesinde iki aile arasındaki silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanarak şehit olmuştu.

kubbedagi.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar