Pütürge Kaymakamı Özgü Özen Veda Etti

Pütürge Kaymakamı Özgü Özen Veda Etti
A- A+

Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, İçişleri Bakanlığı tarafından Edirne’nin Meriç ilçesine görevlendirilmesinin üzerine ilçede düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Pütürge Yatılı ilköğretim Okulu havuz başında düzenlenen veda yemeğine Pütürge Kaymakamı Özgü Özen ile birlikte ilçedeki kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve ilçedeki STK yöneticileri katıldılar.

Pütürge ilçesinde 29 Ağustos 2022 tarihinde başlayan Kaymakam Özgü Özen, Pütürge’de çok güzel anı ve dostluklarla ayrıldığını belirterek, “Burası benim ilk görev yerim olması nedeniyle benim için yarı bir yeri olacak. Ben ülkemizin neresinde görev yaparsam yapayım, Pütürgeliler için kapım her zaman açıktır. Görev süresinde her zaman adil olmaya dikkat ettim. Tüm Pütürgeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi. 

-Doğanyol Kaymakamı da Temmuz’da ayrılmıştı 

İçişleri Bakanlığı bünyesinde tertip edilen Dil Kursuna katılmak üzere Doğanyol ilçesinden geçitğimiz Temmuz ayında ayrılan Doğanyol Kaymakamı Mete Öztürk’ün yerine de Pütürge Kaymakamı Özgü Özen bakıyordu. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar