Pütürge İmam Hatip Lisesi binası 2 yıl 9 ay sonra yıkılıyor

Pütürge İmam Hatip Lisesi binası 2 yıl 9 ay sonra yıkılıyor
A- A+

Elazığ ve Malatya olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesini etkisi altına alan 24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki depremde hasar gören Pütürge İmam Hatip Lisesi’nin yıkımı, depremden 2 yıl 9 ay sonra gerçekleştiriyor.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Malatya Battalgazi Yavuz Selim Ortaokulu-Battalgazi Yavuz Selim İlkokulu ve Pütürge İmam Hatip Lisesinin Malzeme Karşılığı Yıkım İşi 2886 Devlet İhale Kanunun 37. maddesine göre kapalı teklif usulü ihale edilecektir” başlığı ile 3 okulun yıkımı ihaleye çıkartıldı.

24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki depremde hasar gören ve deprem bölgesinde bulunan Pütürge İmam Hatip Lisesi binasının 2 yıl 9 ay sonra yıkılmasının gündeme getirilmesi dikkat çekti.

İhalelerin 21 Ekim 2022 tarihinde saat 10.00’da Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında yapılacak.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar