Pütürge Hakimlerinin Yetkilendirilmeleri Yapıldı

Pütürge Hakimlerinin Yetkilendirilmeleri Yapıldı
A- A+

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun Bölge Adliye ile Bazı Yer Adli Yargı İlk Derece Mahkemeleri Hâkimlerinin Müstemir Yetkilerinin Belirlenmesi ve Yeniden İnceleme Taleplerinin Değerlendirilmesine İlişkin Kararı yayınlandı. 

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin kararına göre; Pütürge Adliyesinde görevli hakimlerin görev yetkisi dağılımında; Hakim Ömer Faruk Duran Asliye Hukuk Mahkemesi ve Sulh Ceza Hakimliğine, Hakim Hilal Yıldırım Arıkan ise Asliye Ceza Mahkemesi ve Sulh Hukuk Mahkemesine yetkilendirildi. 

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin 20 Haziran 2022 tarihli atama kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir Pütürge Cumhuriyet Savcılığına, Düzce Hâkimi Hilal Yıldırım Arıkan Pütürge Hâkimliğine atanmıştı. 

Pütürge Cumhuriyet Savcısı Ömer Usludil Çine Cumhuriyet Savcılığına, Pütürge Hâkimi Murat Tansel Denizli Hâkimliğine ve Pütürge Hâkimi Kübra Mert Güler Kocaeli Hâkimliğine atanmıştı. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar