Pütürge Gençlik Merkezi Aşure Etkinliği Düzenlendi

Pütürge Gençlik Merkezi Aşure Etkinliği Düzenlendi
A- A+

Pütürge Gençlik Merkezi tarafından Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında ilçe de Aşure Etkinliği düzenlendi.

Pütürge Gençlik Merkezi tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen Aşure Gününe Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, öğrenci velileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.

Pütürge Müftülük personeli Mikail Kaya, etkinlik öncesi Muharrem ayı ve Aşure konusunda bilgilendirme amaçlı bir konuşma yaptı. 

Pütürge Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Bucak, “Pütürge Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak gençler için programlanan etkinlik, sosyal ve Sportif faaliyetlerin büyük çoğunluğunu imkanlarımız dahilinde Pütürge İlçemiz içinde yapmaya çalışıyoruz, inşallah bu konuda daha da başarılı olmaya çalışacağız. Bu aşure günü etkinliğimizde emeği geçene eğitmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar