Pütürge Endüstri Meslek Lisesi TEKNOFEST'te

Pütürge Endüstri Meslek Lisesi  TEKNOFEST'te
A- A+

Hazırladıkları robot projesi ile Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e katılmaya hak kazanan   Pütürge Endüstri Meslek Lisesi  ekibi Antalya’daki finale katıldılar.

Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5- 8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek yarışma finallerinde belirlenen şampiyonlar, ödüllerini TEKNOFEST Adana’nın ana sahnesine çıkarak teslim alacaklar.

Pütürge Endüstri Meslek Lisesi 10. Sınıfın kurmuş olduğu Robotik Kulübü’nün Matematik öğretmeni Rabia Okutan’ın öncülük ettiği robot projesi ile Teknofest Antalya final yarışmasına davet edildiler.

Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek teknoloji yarışmalarına giden Pütürge Endüstri Meslek Lisesi ekibi burada TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya geldiler. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar