Pütürge Eğitim Vakfı'ndan Vali Şahin ve Öz'e anlamlı ziyaret

Pütürge Eğitim Vakfı'ndan Vali Şahin ve Öz'e anlamlı ziyaret
A- A+

Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Ankara’da Vali Vasip Şahin ile Türk Parlementerler Birliği Genel Sekreteri, 23. ve 24. Dönem Malatya Milletvekili, Ata Sporları Vakfı Başkanı Ömer Faruk Öz’ü ziyaret etti.

Malatya eski Milletvekili ÖMER FARUK ÖZ, Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve  beraberinde Abdullah Işık,  Bayram Tilbaç  ve Remzi Bayhan’ında aralarında bulunduğu yönetici arkadaşları ile birlikte VALİ VASİP ŞAHİN beyi ziyaret etmişlerdir.
Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Pütürge ilçesinde Kaymakam olarak, Malatya’da ise vali olarak görev yaparak yöreye, bölgeye hizmet veren Ankara Valisi VASİP ŞAHİN’e ziyaretleri esnasında, vakfın 3 Aralık 2023 tarihinde düzenleyeceği “İZ BIRAKANLAR ” adlı programa davet ettiler. 

 Bu arada vakfın yabancı bir ressama orijinal bir Kubbedağı resminden  çizdirdikleri ve notere onaylattırdıkları 50 adet KUBBEDAĞI tablolarından birini ve Vakfın yayını olan “Gökyüzüne Uzanırdık Babik’te”  adlı kitabını da  hediye ettiler.

Şener ve beraberindeki vakıf heyeti; yörenin insanı olan Türk Parlementerler Birliği Genel Sekreteri, 23. ve 24. Dönem Malatya Milletvekili, Ata Sporları Vakfı Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ ile birlikte  ATA SPORLARI VAKFI’nın merkezine gidip, vakıf, eğitim ve bölge ile ilgili sohbetlerde bulundular. ÖMER FARUK BEY de 3 ARALIK 2023 günü Vali bey ile birlikte vakıf merkezinde “İZ BIRAKANLAR” adlı programa katılacaklarını ifade ettiler.

Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve yönetim kurulundaki arkadaşları bu ziyaretlerden keyif alıp memnun olduklarını  ifade ettiler. 3 ARALIK 2023 günü vakfımıza ve bölgemize hizmet edip, karşılığı olan rahmete gitmişlere ve hayatta olanlara Rahmet ve Saygıyla anılacağı bu gün de Sayın Valimiz VASİP ŞAHİN ve Sayın Milletvekilimiz ÖMER FARUK ÖZ’ e  VEFA Plaketlerini takdim edeceklerdir.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar