Pütürge Eğitim Vakfı'nda genel kurul zamanı

Pütürge Eğitim Vakfı'nda genel kurul zamanı
A- A+

Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı genel kurul olağan toplantısı yapılacak. 
Dr. Hasan Hüseyin Şener başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve gelmesini ardından varlığından kamuoyunun haberdar olduğu ve ilk defa eğitim yılı içinde 400’ü geçen öğrenciye burs sağlayan Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı olağan genel kurula gidiyor.  
Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nın olağan genel kurulu çoğunluk sağlanması halinde 10 Aralık 2023 tarihinde Vakıfın Fatih’teki genel merkezinde gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde ise 17 Aralık 2023 tarihinde Fatih Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, kuruluşundan itibaren ilk defa son 2 yılda faaliyet ve çalışmalarıyla kamuoyunun gündemine gelirken, kuruluş amacına ulaşarak 400’ü aşkın öğrenciye burs sağlıyor. Kuruluş amacına uygun olarak Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki öğrencilere pandemi  döneminde eğitim alt yapı katkısı sunan vakıf,  6 Şubat depremlerinden sonra hayırseverlerin destekleriyle  gerçekleştirilen toplumsal ve sosyal duyarlılık projeleri ile  tırlarla bölgeye çok sayıda yardım malzemesi ulaştırdı.
“Vefa zamanı” etkinlikleri ile hemşehri kültürünün pekişmesine katkı sunan Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, bölgeye ve yöreye katkısı ve hizmeti olan saygıdeğer hemşehrilerimizi de bu dönemde onurlandırmışlardır.
Pütürge Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı bünyesinde yayınevi de kurularak, ilk eser olan  hayırsever iş insanı Ziya Akşahin’in “Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adli kitabı yayınlanarak okuyucu ile buluşturuldu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar