Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı (PDEV) Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, 24 Kasım Öğretmen Gününü tebrik ederek, öğretmenlerin dünyanın en kutsal mesleğini ve sorumluluğunu taşıdığını bildirdi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakıfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı şu şekilde; “Düşüncesini özgürce açıklayabilen ve açıklatabilen, kararlarını sorumlulukla verebilen ve verdirebilen aklın ve bilimin egemen olabilmesi için düşünen ve düşündüren Öğretmenler; dünyanın en kutsal mesleğini yapıyorlar.

Anadolu’nun kurtuluş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerine bağlı, milletimize öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, milletimiz ve bayrağımız için canlarını seve seve veren şehitlerimizin izinden yürüyen öğretmenlerimiz; ülkemiz ve milletimizin geleceğine her zaman ışık olacaktır.

Toplumumuza her zaman umut veren, insani duyguların yaşatılmasında öncülük eden öğretmenlerimizin yüzleri hep ileriye dönüktür.

Büyük hizmet aşkıyla çalışarak ülkemizin ve insanlığın geleceği için sorumluluk taşıyan, her koşulda hizmet veren Öğretmenlerimizi bu onurlu meslekleriyle her zaman saygıyla anacağız.

Öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutluyoruz.”

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar