Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'nın Vefa Zamanı etkinliği devam ediyor

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'nın Vefa Zamanı etkinliği devam ediyor
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından geleneksel hale getirilen “Vefa Zamanı” etkinliklerine 15 Ocak Pazar günü devam edilecek.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’nın İstanbul-Fatih’teki Ali Kuşçu Mahallesi At Pazarı Meydanı’nda bulunan kendi merkezinde 15 Ocak Pazar günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan Vefa Zamanı-3 Etkinliğine İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, Vakıf Kurucu Üyesi ve vakfın taşıyıcı kolonlarından iş insanı M.Şeref Varan,  vakfın sosyal yardımlarına destek ve katkı sağlayan hayırsever iş insanı Hüseyin Türkan ve Tekederesi Köyü Derneği’nden Aziz Orhan katılacak.

Program da Mesut Parlak, M. Şeref Varan, Hüseyin Turan ve Aziz Orhan’a vakfın “Vefa Belgeleri” takdim edilecek ve katılımcılara ikramda bulunulacak.

Sohbetlerinde gerçekleşeceği etkinliğe vakfın İstanbul’daki üniversitelerde eğitim gören burs verdiği öğrencilerde katılacak.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, vakfın üyelerini, Pütürge ve Doğanyolluları davet etti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar