Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfının Mali Genel Kurulu Yapıldı

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfının Mali Genel Kurulu Yapıldı
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfının Mali Genel Kurulu bugün Vakıf merkezinde vakıf yönetimi ve vakıf üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener kongre açılış konuşmasını yaptı.

Divan Başkanlığına Ahmet Şamil Onur,  Divan Başkan yardımcılığına Abdurrahman Karabulut ve Divan Katipliğine Bursiyerlerimizden İstanbul Hukuk Fakültesi Başarılı öğrencilerinden Kaan Karaman, Genel kurulda yapılan oylamada oybirliği ile seçildiler
Divan Kurulu adına Başkan Ahmet Şamil Onur bu göreve seçtikleri için Genel kurula teşekkür etti.

Gündem ana maddeleri öncesinde Saygı Duruşu İstiklal Marşı ve Rahmete gidenlere Fatiha okunduktan sonra Gündeme geçildi.

2023 yılı faaliyet raporunu Başkan yardımcısı Bayram Tilbaç, Denetleme raporunu Denetleme Kurulu Başkanı Remzi Bayhan, Mali Bilançoyu Vakıf Yönetim Kurulundan muhasip Abuzer Karaman,2024 tahmini bütçe gelir gider tablosunu Vakıf Yönetim Kurulu sekreteri Gökhan Ceyhan okudu.

Faaliyet raporu Denetim Raporu Bilanço ve 2024 tahmini bütçe ayrı ayrı oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temennilerde Pütürge Eski Belediye Başkanı Sayın Dr. Necdet Ayaydın ve İş insanı Sayın Şahin Metin, Doç.Dr. Bilal Çuğlan  birer konuşma yaptı.
Akabinde Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener Genel kurula oy birliği ile faaliyet ve bilançoların oylanmasına teşekkür ederek,2024 yılı içerisinde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgilendirme konuşma yaptı.

Mali Genel Kurul sonrası Vakfın sosyal tesisinde Genel Kurul ve katılım sağlayan Bursiyerlerimiz ile birlikte ikrama geçildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar