Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Zafer Karıksız ve Avukat Muhammet Can Karıksız'a ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Zafer Karıksız ve Avukat Muhammet Can Karıksız'a ziyaret
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener,  Vakıf üyesi  İş İnsanı Zafer Karıksız ve Oğlu Avukat Muhammet Can Karıksız'ı iş yerinde ziyaret etti.

Vakıf Başkanı Şener, vakfın özel yapıymış olan  KUBBEDAĞI tablosunu Zafer Karıksız'a takdim etti. 
Şener ve Karıksız , vakfın gündemindeki konular ile ilgili sohbette bulundu ve yenilikler için önümüzdeki Ramazan ayı için yapılacak etkinlikler üzerine konuştu.

Şener, "Zafer bey kardeşim her zaman vakfımıza ve öğrencilerimize yaptığı destekleri ile bizleri onurlandırıyor. Kendisini ziyaretim çok verimli ve keyifli geçti. Desteklerini esirgemeyen Zafer kardeşime şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisi ile bugün bir kez daha gurur duydum. Zafer kardeşimin oğlu Muhammet Can' da okulunu Yüksek Lisans ile devam ettirdiğini ve Ticaret Hukuku- Hatır Senetleri konusunda bir de kitap yazdığını duydum. Çok mutlu oldum,onur duydum. Gençlerimiz için rol model olan kardeşlerimizin sayısının artmasını temenni ederim” dedi.

Zafer Karıksız ise,  "Vakıf Başkanımız Dr. Hasan Hüseyin abime ziyaretinden dolayı teşekkür ederim, şeref verdi. Anlamlı hediyesinden dolayı teşekkürler. Her daim Vakfımızın ve Hasan Hüseyin abimin yanındayız. İyilik ve geleceğin aydınlanmasının devamı birlik ve beraberlik ile mümkün. Bizde elimizden geldiğince yola bu şekilde devam ediyoruz. Gençlerimiz çocuklarımız bizden sonraki nesil olarak hem Yöremizin hem de insanlığın eğitim ve kültür  yaşamına katkı sağlayacaklar. Allah yardımcıları olsun." ifadelerini kaydetti. 

Avukat Muhammet Can Karıksız kendisinin yazdığı Ticaret Hukuku ve Hatır Senetleri adlı hukuk kitabını imzalayarak Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener'e hediye etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar