Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı - Yazar Ziya Akşahin'e ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı - Yazar Ziya Akşahin'e  ziyaret
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener  ve Vakıf Üyesi Gündüz (Babik) Köyü Derneği Başkanı Şerif Akşahin,  Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfının Onur Üyesi İş İnsanı  Ziya Akşahin'i ziyaret etti.

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfının  Yayınevi Sertifikası alarak yayınladığı ilk eser olan "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te ” adlı otobiyografisi ile vesile olan  Ziya Akşahin, aynı zamanda yayınlanan kitabının gelirini Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfına bağışlamıştı.  Vakfa maddi ve manevi desteklerinden dolayı hayırksever iş insanı Ziya Akşahin'e  Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener tarafından vakfın olarak yaptırdığı Kubbedağı Tablosu takdim edildi. 

Vakıf Başkanı Şener, “Ziya abinin vakfımıza maddi ve  manevi katkıları yadsınamaz. Varlığı bizim için zenginliktir. Vakfımız ve Bölgemiz için mühim bir değerdir kendisi. Vakfımızın kurumsallaşması açısından ilk adımı kendisinin otobiyografisi ile atmış olduk. Yayıncı sertifikamızın öncüsü oldular. Bu vesile ile de hem şahsım hem de yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına öğrenci kardeşlerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.” dedi.

Akşahin, “Ziyaretiniz ve hediyeniz için teşekkür ederim . Vakfımızın öğrencilere ve eğitime verdiği ve vereceği destek için her daim imkanlarım dahilinde her zaman yanınızdayım.”  dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar