Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Mehmet ÇELİK ve İş İnsanı Bekir ÇELİK' e ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Mehmet ÇELİK ve İş İnsanı Bekir ÇELİK' e ziyaret
A- A+

Pütürge / Doğanyol Eğitim Vakfı ziyaretlerine devam ediyor.


Pütürge / Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Bayram TİLBAÇ İnşaat ve Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren aynı zamanda MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet ÇELİK bey ve babası Sayın Bekir ÇELİK beyi ziyarette bulundular.

Pütürge / Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Bayram TİLBAÇ vakfımızın özel koleksiyonu olan noterde tasdik altına aldırdığımız KUBBEDAĞI tablomuzu vakfımıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek takdim ettiler.

Sayın ŞENER “ Değerli ağabeyim  Sayın Bekir ÇELİK  ve kıymetli kardeşim Sayın Mehmet ÇELİK' e vakfımıza gösterdikleri ilgi ve hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Kendilerinin varlığı vakfımız gençleri ve bizler için çok kıymetli. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Sayın TİLBAÇ “ Misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı Sayın Bekir ÇELİK  abime ve Sayın Mehmet ÇELİK beye Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim. Vakfımızı daha güzel bir platforma dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle değerli büyüklerimizin kardeşlerimizin bizleri desteklemesinden dolayı çok memnunuz” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar