Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı İbrahim Kala'ya ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı İbrahim Kala'ya ziyaret
A- A+

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Mehmet Aslan, İstoç'ta sektörde modern işletmeciliği ve yenilikçi yapısıyla ön planda olan İMKA MELAMİN Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı ve aynı zamanda Yakın Dövüş Sanatı Karate Hocası ve 1982 Yılı Türkiye 2. cisi olan İbrahim Kala'yı işyerinde ziyaret etti.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı'na aralıklarla vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Şener, “Vakfımızın en önemli düsturu VEFA. Bizlere yardım ve desteklerini esirgemeyen bu örnek insanı ziyaret etmek ile çok mutlu olduk.” dedi.

 İş insanı Mehmet Aslan, Vakfın VEFA Belgesini  İbrahim Kala'ya takdim ederken, öğrencilere ve vakfa verdiği destek ve katkılarından dolayı  teşekkürlerini iletti. 

Vakıf Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener,  KUBBEDAĞI tablosu ile vakfın yayını “Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te ” adlı imzalı kitabını hediye etti.


İbrahim Kala" Vakfımızın ziyaretinden ötürü müteşekkirim. Hediyeleriniz benim için çok anlamlı ve kıymetli. Vakfımızın kazandığı ivme ve kurumsallıktan ötürü gurur duyuyoruz. Her zaman vakfımıza destek konusunda hazırız. Bölgemizin gençlerine yatırım yapmak onların geleceğe güvenle bakmasını sağlamakta bir nebze katkımızın olması bizleri mutlu ediyor. Teşekkür ederim" dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar