Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsan Murat Aslan'a ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsan Murat  Aslan'a ziyaret
A- A+

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener, vakıf Kurucularımızdan Murat Aslan'ı iş yerinde ziyaret etti.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, vakfın özel koleksiyonu olan ve noterde tasdik altına aldırılan KUBBEDAĞI tablolusunu Murat Aslan'a takdim etti.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener,  “Başta Rahmetli Hasan Aslan ve ASLAN ailesi ile Murat ASLAN beyin  de  bütün mecralarda olduğu gibi Vakfımızın kuruluşundaki emekleri  yadsınamaz. Murat bey her zaman olduğu gibi vakfımız için her türlü desteklerini vermektedirler. Allah kendilerinden razı olsun. Verilen emeklerin boşa gitmemesi için Vakıfa geldiğimiz günden beri elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah Sevgili kardeşimin eksikliğini göstermesin. Bu vesile ile yine  Rahmetli Ağabeyimiz Sayın Hasan Aslan beyi ve vakfımıza emek veren tüm rahmete gitmiş iz bırakan  büyüklerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Sayın Murat ASLAN “ Ziyaretlerinden dolayı Vakıf Başkanımız Dr. Hasan Hüseyin beye teşekkür ediyorum. Dünde olduğu gibi bugün ve yarında vakfımızın yanındayız” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar