Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı ve Fenerbahçe'den Pütürge Yatılı Okulu Öğrencilerine Sürpriz

Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine İstanbul Gezisi Yazı Dizisi-1

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı ve Fenerbahçe'den Pütürge Yatılı Okulu Öğrencilerine Sürpriz
A- A+

Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine İstanbul Gezisi Yazı Dizisi-1

YAZI ve FOTOĞRAFLAR: Havva GÖKDEMİR

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Malatya Fenerbahçeliler Derneği ile birlikte yapılan organizasyon ile Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine İstanbul'da unutulmayacak 4 günlük gezi programı düzenledi.


 

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER, Koç Holding Güvenlik Yöneticisi ve Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Üyesi  Abdurrahman Karabulut, Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Güven Yalvaç'ın Pütürge Kaymakamlığı onayı ile birlikte organize ettiği gezide Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulunda öğrenim gören 21 öğrenci Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Tekin Soykan , Okul Müdür Yardımcısı Yasemin Felek ve İngilizce Öğretmeni  Bilal Karahan ile beraber 10 Mayıs 2024 Cuma günü Sabiha Gökçen Havaalanına inişleri ile 4 günlük gezi başlatıldı.

Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu öğrenciler için düzenlenen 4 günlük gezinin ilk durağı için kendilerini 4 gün boyunca ulaşım sağlayacak servis aracı ile Beykoz'da doğa ile iç içe olan ve Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Üyesi İş İnsanı Nurettin Özhasar'ın işletmesi  NUBA restoranda Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, İşletme Sahibi Nurettin Özhasar ve eşi Gülhan Özhasar ile beraber Beykoz İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu, Koç Holding Güvenlik Yöneticisi ve Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Üyesi  Abdurrahman Karabulut, Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Genel Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Asistanı Havva Gökdemir, Vakıf Bursiyerlerinden Şişli Meslek Yüksekokulu Radyoterapi öğrencisi Elif Zehra Şişman, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğrencisi Irmak Durmuş ile NUBA restoran çalışanları karşıladı.

Doğanın büyüleyici manzarası ve kuş sesleri eşliğinde çocuklar, 3 saatlik bir kahvaltı ve eğlence programı ile başlayan gezinin Beykoz'daki kısmında Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Vakıf Başkanı Şener'e, Vakıf Üyesi Karabulut'a ve Beykoz İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu'ya kendi elleri ile hazırladıkları baskılı tişörtlerini hediye etti.

Bol bol hatıra fotoğrafı ve çocuklarla bire bir sohbet ve oyun parkında geçen eğlenceli dakikaların devamında 10 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleşen gezinin devamında  Asya kıtasında düzenlenen gezi ve eğlence programı ile devam etti.

Türkiye'de herkesin hayatında önemli bir yere sahip olan ekranların en sevilen filmi HABABAM SINIFI'nın  müzesine öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden öğrenciler,  Hababam Sınıfı Müzesinin bahçesinde hatıra fotoğrafları çekildi. 

 Öğrencilerin sevinçlerinin yüzlerinden okunduğu Hababam Sınıfı Gezi sonrasında sürpriz bir tanışma organize edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç,  Fenerbahçe Spor Kulübünün Müze Gezisi sırasında çocuklara sürpriz yaparak kendileri ile bire bir tanıştı. 1 saat süren güzel bir tanışma ve sohbette öğrencilerden ve öğretmenlerinden gelen sorularıda yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,  Pütürge'den gelen misafirlerine  Fenerbahçe formaları hediye ederek, tek tek formaları imzaladı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile gerçekleşen buluşmada  Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener vakfın noter tasdikli 5 adet ile sınırlı olan özel boyuttaki  KUBBEDAĞI -tablosunu Vakıf ve Yönetim Kurulu adına Ali Koç'a takdim etti.



Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç,  Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener'den bugünün anısına özel kendisine hediye edilen KUBBEDAĞI tablosunun arkasına duygu ve düşüncelerini not olarak yazmasını istedi. Şener'in duygulu sözlerini not düşmesi ardından Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerimizin kendi elleri ile Ali Koç beye hazırladıkları ALİ KOÇ yazılı tişörtü ve Malatya'nın özgün kayısı ve yemişlerinden oluşan hediyelerini takdim etti.

Bol bol sohbet ve fotoğraf-video çekimleri ile devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü ziyaret ve tanışma sürecinde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, oğlu Kerim Rahmi Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri ve Fenerium Çalışma Ekibinin de çocuklarla dolu dolu vakit geçirirken,  bu anlarda çocukların heyecan ve sevinçleri görülmeye değerdi.

Vakıf Başkanı Şener, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü  Yöneticileri ve Vakıf Ekip Görevlileri ile Koç Holding Güvenlik Yöneticisi ve Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Üyesi  Abdurrahman Karabulut, 21 öğrenci, okul müdürü ve öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğraf çekimlerinden sonra  Koç Topluluğu Spor Kulübünde özel öğretmenler eşliğinde Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine çeşitli spor etkinlikleri, Koruda yürüyüş ve video resim çekimleri, Koç Topluluğu Sergi Gezisi düzenledi.

Öğrencilerle birebir spor etkinlikleri ve onlar için oluşturulan eğlenceli spor etkinlik parkurları ile doğanın içerisinde dolu dolu geçen saatler esnasında Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, Vakıf Üyesi Abdurrahman Karabulut ve Pütürge Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Tekin Soykan, Matematik Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Yasemin Felek, İngilizce Öğretmeni Bilal Karahan ile Vakıf etkinlik görevlileri ile beraber öğrenciler için yapılabilecek sürdürülebilir projeler üzerinde uzun ve keyifli sohbet gerçekleştirildi. Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte basketbol oynadı. Çocuklarla birlikte spor etkinliklerinde bire bir oyunlar oynayarak vakit geçiren Vakıf Başkanı Şener, etkinlik sonrası çocuklarla tek tek ilgilenerek birlikte ertesi günü düzenlenecek etkinlikler hakkında da sohbet etti ve çocuklara ilgilendikleri spor ve yönelimleri hakkında sohbette bulundu.

Yapılan tüm geziler ve eğlenceli saatler sonrasında Koç Topluluğu Spor Kulübünde Divan Restoranları tarafından Pütürge Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencilerimiz ve tüm ekiple yenilen yemek sonrasında Divan Restoranları çalışanları tarafından öğrencilerimiz ve tüm ekip ile doğum günü olan doğum günü yaklaşan öğrencilerimiz için pastalar kesildi.


Eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler ve ekiple beraber akşam saatlerinde dinlenmek üzere vedalaşan Vakıf Başkanı Şener ve görevli ekibi ile Vakıf Üyesi Abdurrahman Karabulut 11 Mayıs Cumartesi günü görüşmek üzere etkinlik alanından ayrılarak 4 günlük gezinin 1. gününü noktalamış oldu.

DEVAM EDECEK

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Çuğlan (2 ay önce)
    Çok güzel bir etkinlik ve çalışma olmuş. Başta Sayın başkan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bir çocuğu sevindirmek hele ki Pütürgede ki kardeşlerim olduğu zaman beni daha mutlu ediyor.Bende onlar gibi bölge okulunda okuyan birisi olarak şunu belirtmek isterim ki o çocukların en güzel günleriydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
Çok okunanlar