Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Dr. Timur Bozdemir'e ziyaret

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Dr. Timur Bozdemir'e ziyaret
A- A+

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu ÜyelerindenKasım Eraslan ile birlikte Ekonomi Doktoru ve Bozdemir Vakfının Kurucu Başkanı, Pütürgeli İş İnsanı Dr. Timur Bozdemir’i  Bozdemir Vakfı Merkezinde ziyaret ettiler.

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener, ziyaretin anısına Rus ressama özel olarak çizdirip noterde tasdik altına alınan  Kubbedağı Tablosunu Dr. Timur Bozdemir’e takdim etti. 

Ziyarette Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde çıkarılan ilk yayın olan Pütürgeli başarılı iş insanı ve  hayırsever Ziya Akşahin'in "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabı hediye etti.

Ziyarette Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı ve burs sağlanan öğrenciler için yeni süreçte yapılacak çalışmalar konusunda istişare edilen Dr. Timur Bozdemir, “Her türlü destek ve yenilik konusunda Vakfımızın yanında olduğunu” söylediler.

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener, Dr. Timur Bozdemir’e ilgisi ve katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Timur Bozdemir (3 ay önce)
    Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu üyenizin değerli ziyaretlerinden çok memnun oldum. Doğduğum toprakların bu kıymetli kuruluşunun yaptığı ve planladığı işleri öğrenmek beni heyecanlandırdı. Eğitim Vakfımızın Başkan ve Yönetimini en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
Çok okunanlar