Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı'na 'eğitime verdiği destek ve çalışmalardan' dolayı teşekkür belgesi…

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı'na 'eğitime verdiği destek ve çalışmalardan' dolayı teşekkür belgesi…
A- A+

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinin Çığlı köyündeki Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Ortaokulu'ndan Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı'na (PDEV) 'eğitime verdiği destek ve çalışmalardan' dolayı teşekkür belgesi…

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı, uzaktan eğitim sürecinde Çığlı köyündeki Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Ortaokulu'na "Pütürge/Doğanyol Derste" projesi kapsamında test kitabı desteği sağladı. Vakfın bu örnek davranışı okul müdürü Erhan Berk tarafından ‘Teşekkür Belgesi’ ile onurlandırıldı.

Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Ortaokulu'ndan gelen ‘teşekkür belgesi’ sonrasında Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı (PDEV) Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener yaptığı açıklamada; 

“PDEV olarak aldığımız bu çok özel ve anlamlı teşekkür belgesi için Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Ortaokulu'na ve okul müdürü sayın Erhan Berk beye teşekkürlerimizi sunuyorum. Belirli aralıklarla yürüttüğümüz projemiz ile binlerce öğrencimizin eğitimine katkı sağlamış olmanın mutluluğu içindeyiz. Test kitabı desteğimizin yanı sıra ‘Pütürge/Doğanyol Derste’ projemizi önümüzdeki yıl Pütürge ve Doğanyol dışına çıkartıp Türkiye'deki bir kaç pilot bölgede de uygulamak adına çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar