Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı, Uzunkuru Köyü Derneği Üyeleri İle Buluştu

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı,  Uzunkuru Köyü Derneği Üyeleri İle Buluştu
A- A+

Pütürge -Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Vakıflaşma sürecinin öncülerinden Vakfın Kurucularından Sanayi sektöründe değerli İş İnsanı Hasan FIRAT Uzunkuru Köyü Derneği Pazar kahvaltısına katıldı.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Yönetim Kurulu Üyesi Vakfın kurucularından İş İnsanı Hasan FIRAT Uzunkuru Köyü Dernek Başkanı İş İnsanı ve Vakfımız Üyesi Zeynel ERDOĞAN ve Uzunkuru Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Pütürge Doğanyol Vakfı Üyesi İş insanı Cebrail YORULMAZ’ın kahvaltı davetlerine bu pazar günü iştirak etti.


Şaban KARAASLAN, Uzunkuru Köyü Derneği üyeleri ve Gazeteci Faik ÖZDAĞ’ın da aralarında bulunduğu kahvaltı da Vakıf Başkanı ŞENER memleketimizin insanlarının öncülük eden büyüklerimizin gelecek neslimiz için birlikte hareket ederek başlatacakları etkinlikler projeler ve entegreli çalışmaları hakkında uzunca bir sohbette bulundular.

Zaman zaman büyüklerimizin kısa hikayeleri ve anektodları ile devam eden Uzunkuru Köyü Derneği kahvaltısında Pütürge Doğanyol Vakfı Başkanı Sayın ŞENER, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın FIRAT, Uzunkuru Köyü Derneği Yönetiminden Sayın İsmet AKSOY ve Uzunkuru Köyü Derneği Başkanı Sayın ERDOĞAN'ın da kısa sohbetleri sonrasında kahvaltı ve sohbet eşliğinde devam etti.

Pütürge Doğanyol Vakfının 5 adet ile sınırlı sayıda olan Özel Çizim KUBBEDAĞI tablosunu Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan FIRAT Uzunkuru Köyü Dernek Yönetimi ve üyelerine takdim etti.

Uzunkuru Köyü Dernek Yönetimi adına Sayın İsmet AKSOY, “Derneğimize gelerek bizleri şereflendiren Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin ŞENER ve Yönetim Kurulundan Hasan FIRAT’ a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Uzunkuru Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeynel ERDOĞAN “ Vakfımız Sayın Hasan Hüseyin başkanımız sayesinde çok iyi yerlere geliyor Allah kendisinden ve Yönetiminden razı olsun. Davetimize iştirak ettikleri için Hasan Hüseyin başkanıma ve Yönetimi adına Hasan Fırat beye teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar