PDEV Başkanı Hasan Hüseyin Şener'den 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yıl dönümü mesajı…

PDEV Başkanı Hasan Hüseyin Şener'den 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yıl dönümü mesajı…
A- A+

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener “30 Ağustos, Anadolu'nun ebediyete kadar Türk yurdu olarak kalacağının dünyaya ilan edildiği gündür” ifadesini kullandı.

Türk milletinin şanlı tarihinin zaferlerle dolu olduğunu belirten PDEV Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, mesajında “Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan “30 Ağustos Zafer Bayramı” aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok Ulus’a da yol göstermiştir. Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 100. yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.” dedi. 

PDEV Başkanı Şener açıklamasının devamında; “100 yıl önce Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimiz, dünyada emsali görülmemiş bir bağımsızlık savaşından zafer ile çıkmıştır. Cumhuriyetimizin kahramanlarını anmak için her yıl gururla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiği en değerli ve en milli gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar